Autor: 021.rs

Novi Sad
03.08.2024.
13:10 > 13:10
Suva trava na Novom naselju zapalila se i neko vreme je gorela.
  • izviđač

    04.08.2024 20:40
    već viđenog
    Istina je da svakodnevno gori trava na tom delu novog naselja kod bivšeg rasadnika gradskog zelenila i lidla , a u blizini se nalazi prilično velik kanal pun vode širine oko 10metara i dužine par stotina metara i dubine oko 2m (još ga betonizatori i graditelji nisu zatrpali a ostatak je stare kanalske mreže za navodnjavanje i odvodnjavanje) koji je dalje povezan sa dunavom pa bi uz jednu običnu pumpu mogao vatrogasac ( dovoljan je jedan) da naliva i naliva okolinu vodom i da se tu nikad više ništa ne zapali bez potrebe za svakodnevnim angažovanjem vatrogasnih kamiona. Usput svi ti požari se dešavaju na prostoru gde je predviđena nova vatrogasna stanica... paradoksalno
  • Kišo padaj

    04.08.2024 09:45
    Spasi nas
    Zna li ko kada će kiša, dobra kiša koja će padati danima, da nakvasi sve, da natopi zemlju, da nakvasi suvo rastinje, da ugasi goruće i tinjajuće divlje deponije, da nam pročisti vazduh i da možemo konačno ovog leta disati punim plućima.
    I da se piromani malo smire.
  • Novo

    04.08.2024 08:41
    Naselje
    Od jutros opet dim i smrad zapaljene neke deponije.
    Neko to namerno radi.
    Jedino bi nam dobra kiša pomogla, pošto nikog od nadležnih to ne interesuje.
  • S.

    03.08.2024 20:18
    I veceras je gorelo.
  • Naselje

    03.08.2024 19:39
    "Slučajno"
    Treći put danas.
    Prvi put oko podneva, onda oko pola 3, i kažu komšije sada opet.
  • Baron od neusatza

    03.08.2024 13:51
    Vatra
    Ono sto niko nije rekao jeste da vec desetak dana neprestano dolazi do paljenja trave oko novog naselja i to iskljucivo u sumrak ili nocu i da vatrogasci svaki dan gase travu ali sutra se opet ,,nekako,, zapali ...
    Zapaljena trava ima karakteristican smrad koji se uvlaci u okolne stanove a bilo je i ljudi koji to udisu u toku sna jer im je zbog toplog vremena sve otvoreno pa se onda probude i bude im muka.
    Trebalo bi i policija da se malo ukljuci u patroliranje pored mesta gde se redovno javljaju pozari na naselju a i da pregledaju nadzorne kamere okolnih ulaza, jer svaki dan je previse vec.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna